Как да правим пари от социалните мрежи

Много от социалните мрежи се променят и започват да плащат на своите членове, за да генерират повече социални контакти.Така членовете са мотивирани да правят пари онлайн и удвояват трафика на социалната мрежа. Ако преди беше нещо необичайно, то сега се е превърнало в често срещано явление, тъй като сайтовете за социални контакти се умножават с невероятни темпове. За да победят конкуренцията и да набират все повече потребители, някои от тези нови сайтове за социални контакти или социални мрежи, са създали пазарна стратегия, която позволява те да предлагат дял от приходите си на техните потребители или да плащат за по-голяма социална активност. Също така потребителите прекарват повече време в социалната мрежа защото правят пари. Новият социален сайт получава повече и повече членове, а членовете му правят пари на социалните мрежи.

Ако искате да знаете как да правите пари от социалните мрежи, тук ще намерите най-често срещаните начини за правене на пари от социални мрежи.


Начини за правене на пари от социални мрежи:

- плаща ви се за регистрация
- плаща ви се за създаване на блог, писане на коментар, качване на видео, видео коментар
- събиране на точки от активноста ви в социалната мрежа, които след това се преобразуват в пари и ви се плаща.
- получавате пари за бизнес активност в социалната мрежа
- набиране на последователи и т.н.

 Една от най-добрите формули за правене на пари от социалните мрежи е размяната на последователи! Такъв сайт е Followlike.net - със този сайт вие повишавате присъствието си в социалните мрежи и то напълно безплатно, всичко става само с размяната на приятели, но също така получавате пари за Facebook приятели, Pinterest( follows + Repin + Like ), Stumbleupon, Google Plus ( follows + circle ), Twitter followers, Digg followers, Digg votes, Google +1 votes, promotion on Linkedin и Twitter, Youtube, Ad Promotion. Освен че събирате приятели вие получавате и пари за това!!!

Ето как се правят пари от социалните мрежи. Не очаквате да направи много пари с този метод, това е просто един от онези наистина забавни начини да се правят пари онлайн. Без значение, че е необичайно. Просто правите това, което обичате да правите всеки ден, по-точно общуване с приятели и семейството ви в интернет. Единствената разлика е, че ви се плаща за да го правите!

Как да правим пари с Facebook и Twitter

Ако не сте член на Facebook или Twitter, може би е време да се присъедините! Ако прекарвате по-голяма част от времето си в тези социални мрежи, съвсем спокойно можете да изкарате малко пари. Присъединяването е напълно безпатно и можете да побликувате линкове от вашият сайт, блог или статии, които пишете. Така вие значително ще повишите вашият трафик, а също и продажбите си.

Facebook е популярна социална мрежа, БЕЗПЛАТНО е да се присъедините. Като начало започваме с регистрацията, след това трябва да създадете профил, който отговаря на вас и на вашият сайт. За да правите пари от социалната мрежа, трябва да създадете група от последователи,които като интереси да са насочени към съдържанието на вашият сайт или блог. За да правите пари от Facebook, трябва да имате  най-малко 1000 последователи и да пускате качествено съдържание, винаги трябва да побликувате 4 тематични линка и 2 видеоклипа в седмицата, за да задържите последователите си!

За да правите пари от Twitter, трябва да изпълните същите изисквания, като при Facebook или трябва да имате подобни профили и в двете социални мрежи!

Стъпките които трябва следвате ако искате да правите пари от Facebook и Twitter:

-- Бъдете сигурни, че вашия продукт или сайт , ще представлява интерес за вашите последователи.Направете проучване с анкета или директен въпрос от сорта "Какво мислиш за...". За да знаете какви продукти да предлагате. Само така наистина ще правите пари от Facebook и Twitter.
-- Намерете правилната аффилийет програма. Избирайте качествени продукти и услуги, за да можете да правите пари, защото никой не иска некачествени стоки. За да изберете правилната аффилийет програма - вижте тук Top Affiliate programs

-- След като създадете групата си от последователи, направете контакт с тях. Те трябва да ви имат доверие,за да купуват вашия продукт и съответно вие да правите пари. Колкото повече приятели имате и те ви имат доверие, толкова повече те четат вашите постове. Колкото повече те се четат, повече мнения, и разбира се повече пари, които правите.

ПРИМЕР:
Създавате профил във Facebook и Twitter
Регистрирате се в доверена аффилийет праграма
Събирайте приятели, но ной-добре използвайте shareyt.com
Пускайте по една статия и коментар на ден
Контактувайте с последователите си и им изпращайте по-един аффилийет линк на два дни

С тази проста формула вие ще правите пари онлайн и то много!